OM

20220114_125138 (1)

Alting starter et sted. Jeg voksede op i Midtjylland i 70erne, hvor St. St. Blicher var præst engang. Vi boede i et gult parcelhus med røde døre, en halv gris i fryseren og solfangere på taget. Mine søskende og jeg skabte en kreativ opvækst af røverhistorier, skattejagter i den langstrakte have, bordtennis og dukketeater i kælderen. Jeg har altid været vild med noget. Vild med dinosaurer, blomsterfrø og strandsten. Vild med science fiction, hemmelige stier og stilheden ved at tegne. Mit virke i dag trækker på trådene, billederne og sansningerne fra barndommen.

I dag er jeg selvstændig formidler, tingfinder og tegner fra mit arbejdsbord i en værkstedsgarage i Hvidovre, hvor jeg bor med min familie. Jeg kalder min formidling for WORKSHOPFORTÆLLINGER; forkortet WORFOR, det bedste fra de to verdener med reminiscens af Grundtvig og Chresten Kold. På de allerbedste dage oplever jeg i samklang med børnene et formidlings-flow, der sår frø dagene efter.

Autodidakt formidler for børn siden 1993. Udvikler af WORFOR, et pædagogisk univers af fortællinger og multimodale pitstops. Uddannet fra Tegning & Grafik fra Kunsthåndværkerskolen i Kolding, ophold på Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam og Hochschule für Bildende Künste i Hamborg. Semestre på Astronomi, Palæontologi og Eskimologi på Københavns Universitet. Har udstillet på Forårs og Efterårsudstillingen. Arbejdsophold i Grønland og skriveophold i New York. Leder af Bryggens Børneatelier 2002-2007. Selvstændig udvikler af kultur for børn siden 2007. 

© Copyrights

Copyright Tine Sletting Jacobsen for Fotos til Palæontologens tidsrejse, KROPPEN og Astronomens campingferie under Formidling.

Tak til Rishi - happylivingmedia.com for fotos af Palmekål og Planter er magiske under Store akvareller for voksne