Hr. Bog og Skovens venner

Alder 2 - 5 år

IMG_20171129_115428 (1) (2)

Hr. Bog bor i Skoven med hans venner Gak Grævling, Byg Bæver og Sporty Bjørn. Spætten Hak Hakker er med som biperson (bi-fugl). Børnene hjælper Hr. Bog og hans venner.

De sanker bær på en motorikbane i institutionen, tegner en dæmning og synger godnatsange. De bladrer i Hr. Bogs fine skovbog, snuser til kogler gemt i bladene og mærker regnen mod ansigtet og den frosne skovsø. Spætten er frosset fast i søen, men efter en kop kaffe kan den synge igen. Til slut vandrer børnene hjemad gennem skoven i et indendørs snevejr.

Udtalelse

”I vuggestuen havde vi besøg af Henriette. Hun var rigtig god til at skabe en sanselig og sjov rejse i fortællingen ”Hr. Bog og Skovens venner” igennem mødet med tøjdyrene og årtidernes skiften, får børnene mulighed for at snuse til grankogler, mærke den frosne skovsø, regnvejr samt mange flere sanselige indtryk. Disse møder skabte masser af smil, grin og glæde. Det var sjovt for både børn og voksne”.

Mette Klostergaard Larsen,
Galaksen - Gentofte

Alle Workshops

© Copyrights

Copyright Tine Sletting Jacobsen for Fotos til Palæontologens tidsrejse, KROPPEN og Astronomens campingferie under Formidling.

Tak til Rishi - happylivingmedia.com for fotos af Palmekål og Planter er magiske under Store akvareller for voksne