KROPPEN

Alder 4-8 år

IMG_9541 - Edited (1)

Vi har 639 muskler, 206 knogler i kroppen og i snit 20 milliarder neuroner i hjernen, og i denne WORFOR skal det hele i sving.

Børnene ‘bygger’ kroppen op i 1:1 på papir. De ‘drømmer’ og laver morgengymnastik, der får hjertet til at banke, klistrer grå hjernemasse på kroppen og tænker nye tanker. Tarme måles op, vi bliver ‘forkølede’ i regnen og laver snotklatter. Undervejs ser vi på kunst og sætter knogler på af hvide bønner. Børnene laver et fint værk om kroppen, som reaktiverer fortællingen derhjemme.

Udtalelser

“Henriette …...har tænkt grundigt i gennem hvilken bærende historie vi skal leve os i gennem, hvilke forsøg børnene kan drage erfaringer af, hvilke kreative udtryk skal i anvendelse, hvordan skal vi arbejde med kroppen, holde pauser, være stille/ i fuldt sving…. “Undervejs, når vi har observeret børnene, har det næsten været til at se udenpå, hvor meget der er foregået indeni børnene.”... “Når forældrene også bliver begejstrede over det spændende børnene har været med til, oplever børnene ekstra meget hvor værdifuldt det er at være nysgerrig på ny læring. Flere af familierne forsætter hjemme med at opsøge ny viden.”

Birgitta Wandborg, Leder af Børn & Miljø, Gentofte

Alle Workshops

© Copyrights

Copyright Tine Sletting Jacobsen for Fotos til Palæontologens tidsrejse, KROPPEN og Astronomens campingferie under Formidling.

Tak til Rishi - happylivingmedia.com for fotos af Palmekål og Planter er magiske under Store akvareller for voksne