Lunas campingfærd

Alder 4½ - 8 år
IMG_1180

I denne WORFOR får børnene viden om solsystemet og meteorer, laver vægtløs-gymnastik, ser på fine NASA fotos og laver Mars-rovere i metalskrot.

Fortællingen handler om Luna, som er vild med Mars, Månen og rummet generelt. Hun vil gerne være blandt de første beboere på Mars, og hun har en plan. Børnene laver et fint planet-værk, som reaktiverer fortællingen derhjemme.

Udtalelser

“I 2 dage har vi haft glæden af at have Henriette på besøg i børnehaven. Hun var et fyrværkeri af energi og lyst og glæde og inspiration! Hun kom for at give os noget om planeter, og formåede at flette bevægelse, musik, ”planet-teori”, og værkstedsaktivitet ind på en meget overbevisende og lystbetonet måde. Børnene sad tryllebundet og lyttede til hende, også de store drenge der vanligvis har svært ved fordybelsen. De ”kreativ-forskrækkede ”børn (som vi også har nogle af), gik i gang og fik lavet de flotteste rumskibe.

Hvis I skulle få lyst til at have en inspirator ud til Jeres institution, kan jeg kun anbefale Henriette! Hun taler børnenes sprog.”

Lise Bogsnes, pædagog i Humlebien, Hellerup”

Alle Workshops

© Copyrights

Copyright Tine Sletting Jacobsen for Fotos til Palæontologens tidsrejse, KROPPEN og Astronomens campingferie under Formidling.

Tak til Rishi - happylivingmedia.com for fotos af Palmekål og Planter er magiske under Store akvareller for voksne