Palæontologens tidsrejse

Alder 4 - 8 år
IMG_8227

Denne WORFOR handler om Jakob, som er vild med gamle ting som lettere mugne ostemadder, lunken kaffe og ikke mindst dinosaurer. Han bygger en tidsmaskine for at rejse tilbage i kridttiden og finde ud af, hvad farve dinosaurernes fjer havde.

Han havner i en suppedas og børnene tager millioner af år tilbage i tiden for at redde ham ud af kniben. Undervejs oplever de supervulkaner (forsøg), graver fossiler ud, bygger kridttidslandskaber af skrot og bliver klogere på dinosaurernes verden. Børnene laver et kridttids-landskab, som reaktiverer fortællingen derhjemme.

Udtalelser

“Vi har haft besøg af Henriette Brun til workshoppen Energiske Dinosaurer på Hvidovre Hovedbibliotek. Det var en kæmpe succes. Henriette er en blændende formidler og professionel at arbejde sammen med. Hun fangede både børnene og deres voksne. Som en bedstefar sagde: ”Jeg har jo også lært noget i dag”.  Kombinationen af naturvidenskabelig viden og kunstnerisk udfoldelse faldt også lige i børnenes smag. ”Hvornår kommer det igen?”, spurgte børnene begejstret. Henriette får de bedste anbefalinger herfra.”                                                          

          Karen Agergaard, bibliotekar i HvidovreBibliotekerne, Hvidovrevej 280, 2650 Hvidovre

Alle Workshops

© Copyrights

Copyright Tine Sletting Jacobsen for Fotos til Palæontologens tidsrejse, KROPPEN og Astronomens campingferie under Formidling.

Tak til Rishi - happylivingmedia.com for fotos af Palmekål og Planter er magiske under Store akvareller for voksne