Vildt maleri

Alder 1 - 10 år

20211011_111304 (1)

Vildt maleri er et livsbekræftende malermøde på et stort lærred. Kroppen sitrer af begejstring, når børnene på gulvet strinter, smækker og skurrer maling på med grene, bildæk, fluesmækkere og tennisbolde til afrikanske rytmer, jazz og bølgeskvulp.

Det er et værksted, der giver energi og skaber et mega-abstrakt/ekspressivt maleri til efterfølgende ophængning i institutionen.

Inspireret af maleren Jackson Pollock (1912-1956) 

Udtalelser

“Action maleri er et projekt med gang i. Et stort lærred på gulvet, hvor børnene stifter bekendskab med mange materialer og måder at male på. ...Oven i det er Henriette en meget umiddelbar kunster, der hurtigt fanger børnenes opmærksomhed, lærer børnenes navne på ingen tid og videregiver sin viden til børnene, så alle synes det er spændende.”

Lars Ditlevsen, souschef Børn & Miljø Charlottenlund

...”Vores børn var meget begejstrede og engagerede gennem hele processen, som var både en sanselig, eksperimenterende, kreativ og lærerig rejse. Vi taler tit i børnehaven om deres oplevelser fra den dag - og især når vi kigger på deres vildt smukke maleri, der hænger i stuen. En af pigerne sagde glad og meget stolt idag: Det var SÅ sjovt at male det!!!.....Det er bare SÅ flot!”                                                                                   

Natalia Genet, Børn og Miljø Gentofte 

Alle Workshops

© Copyrights

Copyright Tine Sletting Jacobsen for Fotos til Palæontologens tidsrejse, KROPPEN og Astronomens campingferie under Formidling.

Tak til Rishi - happylivingmedia.com for fotos af Palmekål og Planter er magiske under Store akvareller for voksne